0
Patikusios prekės
Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m. Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m. Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m. Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m. Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m. Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m.
+2

Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m.

0/5 Atsiliepimai (0)
Prekės kodas: 200413
Likutis: Turime
Kaina:
49,00 €
-
+
Likutis Pristatymas
E. Sandėlys 5+ 2-3 d.d.
Arba užsisakykite telefonu +370 690 22212
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Guminiai kilimėliai Volvo. XC90 nuo 2015m.

 
Guminiai salono kilimėliai pritaikyti būtent "Volvo. XC90 nuo 2015m." automobiliui bei yra pagaminti iš ekologiškų medžiagų, todėl neskleidžia nemalonaus gumos kvapo. Paaukštinti kilimėlių šonai ir kilimėlių laikikliai (komplekte nepridedami) priekiniams kilimėliams neleidžia judėti, todėl palaikyti švarą automobilyje yra kur kas lengviau.
 

Kodėl verta rinktis šiuos guminius salono kilimėlius?

 
  • Pritaikyti konkrečiam automobilio modeliui.
  • Vairuotojo kilimėlis po pedalais yra sustiprintas, t.y. naudojamas storesnis gumos sluoksnis (žr. nuotrauką žemiau), todėl prailgėja kilimėlių tarnavimo laikas.
  • Paaukštinti kilimėlių šonai priekiniams kilimėliams neleidžia judėti, todėl palaikyti švarą automobilyje yra kur kas lengviau.
  • Guminiai kilimėliai yra ilgaamžiai ir patvarūs, pagaminti iš ekologiškos TPE (sintetinio kaučiuko atmaina) medžiagos, kuri neišskiria nemalonaus gumos kvapo, tačiau išlaiko visas gumos savybes.
  • TPE yra naudojamas ten, kur yra reikalingas atsparumas įvairioms korozinėms medžiagoms bei temperatūrų svyravimams.  Kilimėliai, pagaminti iš standartinės gumos, temperatūrai nukritus žemiau 0° C – sukietėja ir gali pradėti skilinėti. Kilimėliai, pagaminti iš TPE, netgi iki –40°C nekeičia savo savybių ir išlieka elastingi, todėl tarnauja kur kas ilgiau nei standartiniai.
  • Estetiniai guminiai kilimėliai yra ne tik lengvai valomi, bet ir lengvai prižiūrimi.
 

Kilimėlių savybės:

 

1 Kilimėlių paviršius yra visiškai neslidus ir gaminamas taip, kad neleistų vandeniui ir purvui ištekėti iš kilimėlio.

2 Kilimėlių forma yra pritaikyta konkrečiam automobilio modeliui, o šonai suprojektuoti taip, kad netrukdytų judėti sėdynei ir nesilankstytų.

3 Vairuotojo kilimėlis po pedalais yra sustiprintas, t.y. naudojamas storesnis gumos sluoksnis, todėl prailgėja kilimėlių tarnavimo laikas.

4 Guminiai kilimeliai turi specialias angas skirtas tvirtinti kilimėlius prie automobilio grindų.

 
Volvo. XC90 nuo 2015m. guminiai salono kilimėliai internetu gera kaina! Užsakymus priimame internetu ir telefonu.

Atsiliepimai (0)

0/5 Prekės įvertinimas
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.


Susijusios prekės